[wpml_language_selector_widget]

Over Armymeister®

Welkom bij Armymeister, tof dat je hier bent, en vooral: geniet van Mellowood®.

Wie is Armymeister?

Als oud-commando met oog voor duurzaamheid, comfort en kwaliteit heeft Arjan zijn krachten gebundeld met ondergoed-Meister Jeroen (CEO van Undiemeister) en is Armymeister geboren. Niet alleen de kleurstellingen zijn een eerbetoon aan (oud) militairen. In het design van de huidige collectie is de tekst “nunc aut nunquam”opgenomen als eervolle vermelding aan het Korps Commando Troepen. Gezien de eeuwige rivaliteit maar óók het wederzijds respect voor het Korps Mariniers zijn er speciaal voor hen ook modellen beschikbaar met de tekst “qua patet orbis”. Onze droom en toekomstvisie is om de huidige collectie op termijn uit te breiden naar andere legeronderdelen.

Welkom bij Armymeister, The Next Step in herenondergoed voor de militair van nu, de oud-militair en mensen met een actieve levensstijl die alleen het beste willen.

Armymeister - Arjan Keizer

De missie van Armymeister

Armymeister is hét premium, duurzame merk onderkleding voor heren. Specifiek voor militairen, oud-militairen en mensen met een actieve levensstijl die alleen het beste willen. Alle producten van Armymeister zijn gemaakt van de revolutionaire stof Mellowood®Ongekend comfortabel en stijlvol. In samenwerking met Undiemeister hebben we aantal modellen ontwikkeld die aansluiten op de wens van de moderne en sportieve man. Ondergoed voor de echte Meister.

De eerste stap van onze reis

Ondergoed van bamboe was de eerste stap op onze reis en een grote stap vooruit ten opzichte van katoen. Zowel in duurzaamheid als in kwaliteit. Vanuit verschillende bedrijven hebben wij de consument overtuigd om een andere keuze te maken. Dat was een zeer leerzame periode. Maar het kan beter… en het moet beter.

Als het beter kan, dan doe je dat

De reis is nooit klaar. Goed is voor ons niet goed genoeg. Dus als wij een grote stap vooruit kunnen zetten met premium kwaliteit en duurzaamheid, dan doe we dat natuurlijk. Dan sla je de handen ineen en ga je vanuit verschillende bedrijven samen verder. Mellowood® is die volgende stap, de mooiste stof die we ooit hebben gezien. En gevoeld. Met recht The Next Step.

Maximaal duurzaam, absolute top kwaliteit: De volgende stap na bamboe.

Mellowood® is een revolutionaire grote stap vooruit. Maximaal duurzaam gemaakt, met een kwaliteit waar niets aan kan tippen. Armymeister is met Mellowood® aan de slag gegaan en heeft een aantal modellen ontwikkeld die aansluiten op de wens van de moderne en sportieve man. Premium kwaliteit, unieke pasvorm en maximale duurzaamheid, waar niets aan kan tippen.

© 2020 Armymeister | Premium Mellowood® underwear | Privacybeleid | Algemene voorwaarden

3=2 KORTING

Onze introductie aanbieding: een gratis boxershort. Kijk op de pagina kortingscodes voor meer informatie.