[wpml_language_selector_widget]

Armymeister Groene Commando Nunc Aut Nunquam Boxershort

Chique Groene Commando Armymeister boxershort  gemaakt van zijdezachte Mellowood® stof. Onze Armymeister boxershorts hebben een luxe afwerking en perfecte maatvoering. Daarnaast is de binnenzijde van de heupband "soft brushed" voor extra draagcomfort.

24.99

Kies een kleur: Groen Nunc Aut Nunquam
Wissen

LET OP: Dit is een pre-order, eerste levering verwacht in het najaar 2020.

Meisterstaffel:

10% korting

15% korting

20% korting

Meer artikelen, minder verzendingen, minder CO2. Dus korting voor jou. Scheelt ook weer bezorgschaamte!

Anderen kochten ook:

ARMYMEISTER_NUNC-AUT-NUNQUAM-camo-front

Armymeister Boxershort

Nunc Aut Nunquam

ARMYMEISTER_QUA-PATET-ORBIS-zwart-front

Armymeister Boxershort

Qua Patet Orbis

ARMYMEISTER_QUA-PATET-ORBIS-camo-front

Armymeister Boxershort

Qua Patet Orbis

Vorige
Volgende

De unieke eigenschappen van Armymeister boxershorts

Onderkleding, zoals onze Armymeister Groene Commando, draag je de hele dag. En ook nog eens direct op je huid. Het textiel is daarom bepalend voor de kwaliteit. Dat is de basis. Boxershorts gemaakt van het revolutionaire Mellowood® textiel bieden de volgende unieke eigenschappen:

  • Zijdezacht
  • Pilt niet 
  • Anti-transpirant
  • Maximale ventilatie
  • Kleurvast, ook na wassen
  • Hypo-allergeen en antibacterieel
  • Nauwelijks krimp 
  • Temperatuur regulerend

Het nieuwe Mellowood® verenigt al deze unieke eigenschappen in één stof. De natuurlijke vezels uit Beechwood (beukenhout) zijn ontstaan uit jaren onderzoek. Gecombineerd met biologisch katoen is een unieke stof ontstaan, perfect in balans: Mellowood®.

Maximaal CO2 arme productie maakt die balans compleet. En dat is nou precies het evenwicht dat je wilt, goed voor iedereen. Armymeister is daarom trots om als enige, exclusief voor Nederland, Mellowood® boxershorts te mogen aanbieden (als je een snelle vergelijking tussen Mellowood® en ander textiel handig vindt, lees dan verder op deze Mellowood® pagina).

Bij premium Mellowood® textiel hoort premium afwerking.

Artikelen gemaakt van Mellowood® verdienen de best denkbare afwerking. Premium hoort bij premium. Zo zijn onze boxershorts gemaakt zonder overbodige stiksels en naden. Aan de achterzijde zijn de boxershorts zelfs geheel naadloos. Dus geen naad die over de billen loopt, waar je last van zou kunnen krijgen als je zit.

Ook aan de zijkanten geen naden. De naad-afwerking rond het kruis is een zogenaamde “flatlock stitching on the inside”. Ook een detail dat je niet overal tegenkomt. Dit type stitching ontsiert de buitenzijde niet, terwijl het comfort maximaal is. Ook de naadafwerking aan de onderzijde van de pijpen, de zogeheten “hemming”, is flatlock aan de binnenzijde.

De stof rond het kruis is dubbel uitgevoerd. Een zogeheten “Double Layered Pouch”, zodat alles blijft zitten waar het hoort, als je begrijpt wat we bedoelen. Onder het kruis, aan de binnenzijde van de benen, is extra versteviging aangebracht, door een “Seperate Crotchpart” toe te voegen. Op deze plek staan boxershorts namelijk het meest onder druk, door de beweging van de benen. Daarom zie je daar snel gaten ontstaan, wat op deze wijze zoveel mogelijk wordt voorkomen.

De heupband van de boxershort wil je niet voelen. De binnenzijde hebben wij daarom laten “brushen”. Hierdoor ontstaat een badstofachtige, super zachte stof.

Alle boxershorts zijn uitgevoerd met lange broekspijpen.

Armymeister - Boxer shorts - Benefits

Armymeister Groene Commando Boxershort Nunc Aut Nunquam.

Natuurlijk mag een groentint niet ontbreken in onze collectie welke specifiek ontworpen is voor oud-militairen en de militairen van nu.  De Groene Commando boxershort bevat de tekst “nunc aut nunquam” als eervolle vermelding naar het Korps Commando Troepen.

Het Mellowood® assortiment van Armymeister.

Boxershorts
Armymeister biedt boxershorts aan in 4 kleuren: Camo Marine, Camo Commando, Groen Commando en Zwart Marine. Als eervolle vermelding is in de Marine boxershorts de tekst “qua patet orbis” opgenomen in de heupband en in de Commando boxershorts de tekst “nunc aut nunquam”. Onze droom en toekomstvisie is om de huidige collectie op termijn uit te breiden naar andere legeronderdelen.

Ronde hals en V-hals T-shirts
Het Mellowood® t-shirt assortiment bestaat uit twee t-shirts met een ronde hals, verkrijgbaar in de kleuren Camo en Zwart.

Als je weet wat goed voor je is, dan kies je Armymeister. Als je een betere planeet wilt, dan doe je hetzelfde. 

Wij wensen je heel veel draagplezier.

Extra informatie

Over Armymeister

Armymeister is The Next Step in gentlemans underwear. Revolutionair, ongekend comfortabel en stijlvol. Gemaakt van Mellowood®, van onvergelijkbare topkwaliteit. Kleuren geïnspireerd op de natuur en de meest duurzame optie die er is. Voor Armymeister’s Mellowood® bestaat geen alternatief.

© 2020 Armymeister | Premium Mellowood® underwear | Privacybeleid | Algemene voorwaarden

Maattabel en wasvoorschriften

Boxershorts

Armymeister -Size chart -Boxershort

T-shirts

Armymeister - Size chart - t-shirt

Wasinstructie

Je kunt de producten van Armymeister het beste wassen op 30 graden, met niet teveel toeren. Niet laten stomen. Beter niet in de wasdroger en als je wilt strijken: lage temperatuur. 

3=2 KORTING

Onze introductie aanbieding: een gratis boxershort. Kijk op de pagina kortingscodes voor meer informatie.