[wpml_language_selector_widget]

Armymeister T-shirt Ronde Hals Zwart

Zwart slim fit Armymeister t-shirt, ronde hals. Het zijdezachte premium Mellowood® volgt perfect jouw contouren. Dit shirt wil je altijd dicht op je huid.

29.99

Kies een kleur: Zwart
 • ARMYMEISTER_camo-crewneck-tshirt-nieuw
 • ARMYMEISTER_zwart-crewneck-tshirt-nieuw
Wissen

LET OP: Dit is een pre-order, eerste levering verwacht in het najaar 2020.

Meisterstaffel:

10% korting

15% korting

20% korting

Meer artikelen, minder verzendingen, minder CO2. Dus korting voor jou. Scheelt ook weer bezorgschaamte!

Anderen kochten ook:

ARMYMEISTER_NUNC-AUT-NUNQUAM-camo-front

Armymeister Boxershort

Nunc Aut Nunquam

ARMYMEISTER_NUNC-AUT-NUNQUAM-groen-front

Armymeister Boxershort

Nunc Aut Nunquam

ARMYMEISTER_QUA-PATET-ORBIS-camo-front

Armymeister Boxershort

Qua Patet Orbis

ARMYMEISTER_QUA-PATET-ORBIS-zwart-front

Armymeister Boxershort

Qua Patet Orbis

Vorige
Volgende

De unieke eigenschappen van Armymeister t-shirts

De C-hals ofwel ronde hals t-shirts van Armymeister, zoals ons Armymeister  T-shirt Zwart worden vooral als ondershirts gedragen, direct op je huid. Net als bij boxershorts is het textiel daarom bij ondershirts bepalend. De stof is de basis voor de kwaliteit. Ronde hals T-shirts gemaakt van het revolutionaire Mellowood® textiel bieden de volgende unieke eigenschappen:

  • Zijdezacht
  • Pilt niet 
  • Anti-transpirant
  • Maximale ventilatie
  • Kleurvast, ook na wassen
  • Hypo-allergeen en antibacterieel
  • Nauwelijks krimp 
  • Temperatuur regulerend

Dat maakt een combinatie van eigenschappen die zijn gelijke niet kent, verenigt in een nieuwe textielsoort: het nieuwe Mellowood®. De unieke natuurlijke vezels zijn ontwikkeld na jaren onderzoek, afkomstig van Beechwood (beukenhout). Samen met biologisch katoen is zo een bijzondere stof ontstaan, perfect in balans: Mellowood®.

Maximaal CO2 arme productie maakt die balans helemaal compleet. Dat is het evenwicht dat je wilt, want daar heeft iedereen baat bij. Armymeister is daarom niet zonder reden trots om als enige en exclusief voor Nederland Mellowood® ronde hals t-shirts te mogen aanbieden (als je een snelle vergelijking wilt tussen Mellowood® en ander textiel, lees dan verder op deze Mellowood® pagina).

Premium Mellowood® textiel met premium afwerking.

De ronde hals t-shirts van Armymeister zijn gemaakt met een hoogwaardige afwerkingskwaliteit. De separaat aangebrachte smalle kraag (1 cm) is uitgevoerd met dubbel stiksel, voor extra stevigheid. In de nek geen kriebelend label, alle informatie over het shirt staat daar geprint.

De schoudernaad loopt niet plat over de schouder, maar is 1 cm naar voren gelegd. Dat brengt extra comfort en een betere pasvorm. Dit wordt ook wel een “Muscular Shoulder Seam” genoemd, omdat de schouders meer worden benadrukt. Het uiteinde van de mouwen is uitgevoerd met dubbel stiksel, waarbij de “flat lock” onzichtbaar aan de binnenzijde zit.

Aan de onderzijde van het shirt bevindt zich de zogenoemde “hemming”, uiteraard ook weer afgewerkt met dubbel stiksel, met de flatlock aan de binnenzijde, voor extra duurzaamheid. Voor een extra luxe uitstraling is de hemming hoger aanbracht. Het herkenbare Armymeister logo tegen de oranje achtergrond, is subtiel zichtbaar aan de onderzijde van het shirt, “soft woven” uitgevoerd.

De maatvoering van ons Armymeister zwarte T-shirt met ronde hals is Slim Fit. De zachte Mellowood® stof biedt perfecte stretch, voor het comfortabel dragen onder je shirt. Mellowood® volgt namelijk exact de contouren van je lichaam, zodat het shirt jou past als een tweede huid. En toch voel je niet dat je het shirt draagt, door de uitgekiende dikte van de stof. De kraag is een zogenaamde Low Crew Neck, die niet snel zichtbaar is onder een shirt en comfortabel, niet te strak draagt.

Alle ronde hals t-shirts van Armymeister beschikken over extra lengte. Dat zorgt dat jouw t-shirt goed in je broek blijft zitten.

Armymeister - Ronde Hals T-shirts - Benefits

Het Armymeister T-shirts assortiment gemaakt van Mellowood®.

Boxershorts
Armymeister biedt boxershorts aan in 4 kleuren: Camo Marine, Camo Commando, Groen Commando en Zwart Marine. Als eervolle vermelding is in de Marine boxershorts de tekst “qua patet orbis” opgenomen in de heupband en in de Commando boxershorts de tekst “nunc aut nunquam”. Onze droom en toekomstvisie is om de huidige collectie op termijn uit te breiden naar andere legeronderdelen.

Ronde hals en V-hals T-shirts
Het Mellowood® t-shirt assortiment bestaat uit twee t-shirts met een ronde hals, verkrijgbaar in de kleuren Camo en Zwart.

Als je weet wat goed voor je is, dan kies je Armymeister. Als je een betere planeet wilt, dan doe je hetzelfde. 

Wij wensen je heel veel draagplezier.

Extra informatie

Over Armymeister

Armymeister is The Next Step in gentlemen’s underwear. Revolutionair, ongekend comfortabel en stijlvol. Gemaakt van Mellowood®, van onvergelijkbare topkwaliteit. Kleuren geïnspireerd op de natuur en de meest duurzame optie die er is. Voor Armymeister’s Mellowood® bestaat geen alternatief.

© 2020 Armymeister | Premium Mellowood® underwear | Privacybeleid | Algemene voorwaarden

Maattabel en wasvoorschriften

Boxershorts

Armymeister -Size chart -Boxershort

T-shirts

Armymeister - Size chart - t-shirt

Wasinstructie

Je kunt de producten van Armymeister het beste wassen op 30 graden, met niet teveel toeren. Niet laten stomen. Beter niet in de wasdroger en als je wilt strijken: lage temperatuur. 

3=2 KORTING

Onze introductie aanbieding: een gratis boxershort. Kijk op de pagina kortingscodes voor meer informatie.