[wpml_language_selector_widget]

Retouren

Wij houden van duidelijkheid en redelijke regels voor onze retouren. Redelijk voor jou en redelijk voor ons. In de regel gaan wij relaxt om met verzoeken, maar aan de andere kant is ook weer niet alles mogelijk al zouden wij dat nog zo graag willen.  Mocht je nou twijfelen, mail dan even met meisterservice@undiemeister.nl.

Producten retour sturen

De wettelijke bedenktijd van onze Armymeister producten is 14 dagen. Binnen die termijn kan je de artikelen om- of inruilen. Ben je een keer een dagje te laat, dan is dat niet erg.

Binnen de termijn van 14 dagen mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld. Gebruikte artikelen kan je niet retour sturen, tenzij sprake is van een fabricagefout. Zo is het niet prettig als je bijvoorbeeld ondergoed van ons zou ontvangen dat al is gedragen. Net als jij houden wij van frisse artikelen. Ook gewassen artikelen kan je niet retourneren.  Of een artikel gebruikt of gewassen is, is ter beoordeling van ons. Wij weten immers als geen ander hoe een nieuw artikel voelt, ruikt, etc. In het belang van al onze klanten zijn we daar best streng op, maar wel altijd eerlijk. 

Om- en inruilen

Heb je de verkeerde maat besteld of heb je een andere reden waarom je een product retour wilt sturen? Bekijk hier alle informatie die je nodig hebt om je retour aan te melden:
  • voor Nederlandse bestellingen gaat het terugsturen via het retourformulier.
  • voor internationale bestellingen: stuur een e-mail naar meisterservice@undiemeister.nl.
  • Retouradres: Armymeister, Boerenzwaluw 45, 5731 SL Mierlo.
De kosten voor retourzenden zijn voor eigen rekening. De verzendkosten voor de vervangende producten betalen wij. Het retourformulier staat hieronder aan de pagina en kan je makkelijk downloaden. Op het formulier staat het retouradres. Je vult het retourformulier in en je geeft aan wat je wensen zijn. Samen met je artikelen verstuur je het retourformulier aan ons retour. Zorg ervoor dat je de originele verpakking gebruikt (m.u.v. van artikelen die in het zijde-vloeipapier zijn verpakt). Na ontvangst en verwerking van je retour sturen wij je een bericht. Wij zullen jouw retour dan zo snel mogelijk afhandelen.

Terugbetalen van je aankoopbedrag

Wij streven ernaar om zo snel mogelijk jouw aankoopbedrag terug te storten, uiterlijk binnen 10 dagen na ontvangst van de retour. Na aftrek van de verzendkosten, die zou je immers initieel ook hebben betaald. Als je bij de betaling gebruik hebt gemaakt van een korting en je retourneert een deel van je bestelling, dan wordt de korting naar evenredigheid met de terugbetaling gecompenseerd.  

Onvergelijkbaar Premium, Maximaal Duurzaam. 

Vraag hier jouw retour formulier aan:


Te retourneren item(s):

Te gewenste item(s) bij ruilen::

© 2020 Armymeister | Premium Mellowood® underwear | Privacybeleid | Algemene voorwaarden

3=2 KORTING

Onze introductie aanbieding: een gratis boxershort. Kijk op de pagina kortingscodes voor meer informatie.