[wpml_language_selector_widget]

Veelgestelde vragen (FAQ)

Heb  je vragen over ons product of over de service van Armymeister®? In deze veelgestelde vragen pagina (FAQ) vind je antwoord op de meest voorkomende vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@armymeister.com, wij helpen je graag verder.

Veelgestelde Vragen over betalingen en de betaalwijze:

De bestelpagina (bestelling afronden) is beveiligd via https. De online betaling wordt daarna beveiligd afgehandeld door Payment Service Provider Mollie. Mollie maakt het online betalen bij Uniemeister mogelijk door online betaalmethodes aan te bieden. Zij zorgen voor de afhandeling van jouw transactie en controle eventueel op fraude.  

Nee, jouw creditcardnummer is en blijft onzichtbaar voor ons vanwege veiligheids- en privacyredenen. Bovendien hebben wij daar geen enkele behoefte aan.

Alle factuur betalingen worden door Mollie beoordeeld, dat gaat buiten ons om. Zij hanteren hun eigen criteria, daar hebben wij geen invloed op.

Verzending

Een echte Meister denkt aan het welzijn van onze mooie aarde. Wij willen daarom het aantal verzendingen waar mogelijk beperken, door grotere bestellingen te stimuleren. Eén of twee boxershorts zijn immers toch nooit genoeg, zeker niet als je onze onvergelijkbare premium kwaliteit kent! Daarom is de grens voor gratis verzending door ons verlegd naar € 35,-. Onder dat bestelbedrag brengt Armymeister® € 3,95 in rekening (België € 4,95). Dat is voor de verzending en de administratieve afhandeling van je bestelling. Eventuele naleveringen betalen wij uiteraard. Retouren zijn weer voor je eigen rekening, maar… wij betalen weer de verzending naar jou, als je wilt omruilen.

Wachtwoord bij bestelling

Dat is een wachtwoord dat je zelf verzint, dus speciaal voor Armymeister, of een wachtwoord dat je al hebt voor een andere toepassing. Wat je wilt.

Je kan dan inloggen om je bestelling te volgen. Bovendien maakt het wachtwoord het jou makkelijk om de volgende keer weer te bestellen: je logt in met je e-mailadres en wachtwoord en jouw (adres) informatie wordt voor je ingevuld.  

Nee, dat is onzichtbaar voor ons.

Ja, als je inlogt met je e-mailadres en je huidige wachtwoord kom je op jouw klantgedeelte, daar kan je het wachtwoord wijzigen.

Assortiment

Jazeker, maar rustig aan. Wij geloven in slow fashion. Denk aan meer kleuren boxershorts en een enkele uitbreiding van de t-shirts.

Veelgestelde vragen over onze stof Mellowood®

Dat komt door de unieke combinatie van TENCEL™ met biologisch katoen en de optimaal duurzame wijze waarop beide stoffen worden geproduceerd. Recycling staat daarbij hoog in het vaandel, zo weinig mogelijk weggooien en streven naar CO2 neutraal. Hierdoor streven we ook bamboe boxershorts voorbij (en wij kunnen het weten!).

Vrijwel alle vezels waarvan de garen worden gesponnen komen uit Europa. Dat geldt ook voor de plek waar onze artikelen worden samengesteld.

30 graden, niet teveel toeren. Niet laten stomen. Beter niet in de wasdroger en als je wilt strijken: lage temperatuur.

Mellowood® is voorgewassen en voorgekrompen. Krimp moet dus minimaal zijn.

Retourneren

Zoals overal. Onbeschadigd, ongedragen en in de originele verpakking.

Ja, maar alleen als je binnen 14 dagen retourneert en de artikelen onbeschadigd zijn. Wij storten het bedrag dan zo spoedig mogelijk via Mollie terug, in ieder geval binnen 30 dagen.

Eenvoudig. Stuur je retour naar:

Promese Logistics, t.a.v. Armymeister, Flight Forum 2500, 5657 DZ EINDHOVEN. 

Voeg wel het omruilformulier toe, dat je kunt downloaden op de pagina “Ruilen en Retourneren”, onderaan. Print het uit en vul in wat jouw wensen zijn. Stuur het formulier mee, naar bovenstaand adres. Lukt het printen niet? Voeg dan los informatie toe als: bestelnummer, artikelen bij jouw retour en wat je wilt doen. Bijvoorbeeld: welke maat je wenst, welke kleur of dat je inruilt en terugbetaald wilt worden. Let er dan wel op dat je aan de retourvoorwaarden voldoet, ok? 

Ja, dat gebeurd automatisch, op het e-mailadres dat je hebt opgegeven.

Na ontvangst verzenden wij de nieuwe artikelen zo spoedig mogelijk. Vrijwel altijd wordt jouw bestelling de volgende dag bij je bezorgd, behalve op zondag.  

Overige veelgestelde vragen

Uiteraard, in iedere e-mail staat een link om op te zeggen.

Je kan ons bereiken via e-mail of ons bellen. Mail naar klantenservice@armymeister.com, binnenkort kan je ons ook bellen.

Mis je nog een belangrijk onderwerp in onze veelgestelde vragen? Laat het hier weten.

Onvergelijkbaar Premium, Maximaal Duurzaam.

© 2020 Armymeister | Premium Mellowood® underwear | Privacybeleid | Algemene voorwaarden

3=2 KORTING

Onze introductie aanbieding: een gratis boxershort. Kijk op de pagina kortingscodes voor meer informatie.